3 svar på ”Koppar5

  1. helt sjukt!!! så jäkla fint! alla kopparna ser ut att va i toppenskick också! grymt! Zenit är väldigt snygga! har inte lyckats hitta en enda zenit i fint skick till min samling för en vettig summa pengar.
    Har sagt det många gånger (känns det som), men säger det igen.. Jag är grymt imponerad på din samling koppar! å även på dina andra samlingar av fina föremål : )
    Fattar inte hur du har lyckats få ihop alla dessa kopparna i sådant fint skick på så kort tid, utan att betala dyra priser (antar att du inte har gjort det)

    • De flesta är nog i ganska fint skick, jag har bytt ut vartefter. Jag började köpa koppar 2005, innan priserna rusade iväg, hela serviser mestadels, eller flera koppar. Jag köpte mängder på Tradera, men gav kanske mellan 20-75 kr/st max för kopparna, sen bytte jag bort många mot andra dekorer och andra koppar i andra modeller som jag ville ha, jag och en kille till höll på så i flera år. Under den perioden växte samlingen som mest av förklarliga skäl. Det finns fortfarande ett antal ganska vanliga koppar som jag saknar då jag inte velat ge så mycket för dem, eller prioriterat annat än koppar, så än kan jag hitta nytt om jag vill 🙂

      Man måste vara enveten, ha mycket tur och bra kontakter då kommer man en bra bit på väg!

Skriv gärna en rad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.