En del av koppsamlingen i Hus & Hem Retro!

Som jag berättade tidigare så var Hus & Hem Retro här och fotade mina koppar för en artikel i tidningen, nu kan ni läsa den där om ni inte redan har gjort det! Det blev flera uppslag med kopparna såklart, många är det ju… 🙂

9 svar på ”En del av koppsamlingen i Hus & Hem Retro!

  1. Bra tidning och härligt koppreportage. Tack för det. Synd att några gick i kras men du hittar säkert nya. Hittade några fat till Trio Lime i somras så nu är det bara att leta efter kopparna….. / Lars

  2. Jättebra reportage och det var en fröjd att få se alla dina fina koppar där! Hittade många nya favoriter som jag gärna skulle samla på mig… 🙂

    • Japp, alla som är med på bild, utom den som i tidningen kallas Krona, men det står ju. Dekornamnet på den blev också fel, det var slarv från min sida, den borde inte varit med alls. Krona finns i AU-modell enligt Gefle-boken.

Skriv gärna en rad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.