Ny Kreol!

Jag köpte en vas av UpsalaEkeby nyligen och fick med en överraskning i paketet, nämligen en Kreol-kopp från Gefle! Koppen är ny i det avseendet att jag bara har en sådan med blått tryck istället för detta som är svart. Enligt de böcker jag använt mig av för att identifiera mina Gefle-koppar så ska denna kopp ha ett rött fat, själv har jag ingen kaffekopp med ett sådant fat så jag kan inte visa hur det ska se ut! Ni får med hjälp av dessa två bilder bilda er en uppfattning, bilden med blått fat visa modellen, medan den med rött fat visar färgen.


Rätt modell, fel färg. Fatet hör till min blå Kreol-kopp


Fel modell, rätt färg. Det kan se ut som om fatet passar, men ringen för koppen är för liten då fatet hör till en kopp i modell E. Fatets form skiljer sig också en del.

2 svar på ”Ny Kreol!

Skriv gärna en rad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.