Antikmässan, årets favorit-inredning!

Hos Nordlings antik hittade jag min favorit-soffgrupp på mässan! Genialt enkelt, tidlöst färg- och formspråk och vansinnigt hög kvalitet!

Nordlings1 Nordlings2 Nordlings3

En komplettering också, de snygga Koristepulho-vaserna i förra inlägget kom också från Nordlings kom jag på, de hade en delad monter med vägg mitt i. Man kan se en betydligt bättre bild på deras hemsida 🙂

Nästa inlägg från mässan blir köpen, mot alla odds lyckades jag faktiskt fynda både prylmässigt och ekonomiskt sett på mässan, vilket ju kanske inte förväntar sig på en mässa av detta slag. Man ska ju dock som säljare ha stenkoll på varenda pryl man har om man ska prissätta allt som marknaden. Normalt sett blir det ofta åt fel håll för kunden, men jag hade väl lite tur 🙂

2 svar på ”Antikmässan, årets favorit-inredning!

Skriv gärna en rad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.