Dukat för samlande!

För en tid sen så blev jag intervjuad av TT om porslinssamlande, och artikeln har publicerats i några olika dagstidsningar runtom i landet, bl.a. dagens Norran! Här kommer artikeln för er som inte har etidning eller kan läsa den på annat sätt!

Norran140516

Tack till Norran för bilden!

5 svar på ”Dukat för samlande!

    • Ja, fast det är ju inte min hylla på bilden, bilderna är hämtade ur en bok som artikelförfattaren hämtat en del info och bilder från 🙂 Mina bilder är bilden på mig och den på Astra-kopparna med TV-fat.

      Mina hyllor är dock ännu finare 😉

  1. Hej! Jag blir alldeles gredelin av ha begär när jag går in här…. Jag har mailat en fråga om ”Strå” till och hoppas du har möjlighet att hjälpa mig…. 🙂

Skriv gärna en rad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.