Täby galoppis

I lördags så var det ett gäng retrobloggare som bestämt sig att rensa lite saker på bakluckeloppisen på Täby galopp. Vi var tre som åkte med fullastad bil och släpvagn från Falun tidigt på lördag morgon, jag, Retroknoppen och hans medhjälpare!

Vi samlades på besöksparkeringen och väntade in alla innan vi började köa. Kön var redan lång, men vi hade pratat med ledningen så att vi skulle få stå tillsammans precis som vi gjorde förra året, så det var bara att åka in när de öppnade!

Täby 1

Väl inne var det ett frenetiskt uppackande under minst 1 timmes tid och det gällde att hänga med i svängarna så man inte gick miste om några kunder heller, rusningen var total redan från första bil var på plats 🙂 Jag insåg (igen) att jag skulle haft mycket färre saker med (som vanligt), men men, det var bara att sälja och se glad ut 🙂

Under någon period lugnade det ner sig lite så pass att jag hann får några snabba bilder på mina bloggkollegor, så håll till godo med ett litet bildsvep!

Tokrusning
Retroknoppen var min bordsgranne, vi hade båda mycket saker…

tidochrum
Snett mittemot krängde Tid & Rum saker…

Porslinan
…och bredvid stod Porslinan/Trillivippa och såg glad ut när hon blev av med det ena efter det andra! Även jag köpte några saker, de enda under hela besöket faktiskt! Bild kommer!

Gila, Femtiotalsjakten och Tant Emma
Femtiotalsjakten signerade och marknadsförde pocketvarianten av sin första bok, på denna bilden i sällskap med Gila och Tant Emma!

Blundande Mangania
Mitt emot Gila hade en blundande Mangania sitt bord, hon rensande bl.a. sina svarta/gula Bo Fajans!

Retroluxannas mamma
Retrolux-Anna var ute och fyndade när jag fotade, så då blev det hennes mamma som kom med på bilden!

Kaksmulan
Kaksmulan var fokuserad på annat under min fotosejour, men som oss andra var hon där för att rensa (och så bytte vi även lite saker, bild kommer)

LeifRetroknoppen hade sällskap av Leif, som var på gott humör trots att han agerade mer säljare än fyndare som var planen 🙂

RetroknoppenRetroknoppen ja, han var lite stressad med alla saker som skulle fram, och såg lite bister ut när jag slängde upp kameran. Han skyllde gärna på den blästrande vinden som vi alla drabbades av under galoppisen, vilket nog bidrog till känslan att det inte var så varmt och soligt som det i själva verket var…

Bondbränna
…vilket ju gav upphov till en fantastisk bondbränna (som Femtiotalsjakten uttryckte det) 🙂

Skriv gärna en rad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.