Antikmässan 2016

I dag är det dags för mig att besöka Antikmässan i Älvsjö för 5 året i rad! Ska bli kul som vanligt! Årets bloggträff sker också, på fredagen, och ni kommer att få reportage under vägs, via Instagram under @herrmovarp och även här i bloggen!

Antikmassan_pos

Bild1_utan text

Ett svar på ”Antikmässan 2016

  1. Hej…sökte efter en grej på nätet och hamnade på ditt inlägg från 2013, den 18/3, etikett Bo Fajans. Där skriver du en rad om att din favorit formgivare därifrån är Ewald Dahlberg och efteråt visar du en bild på ett blått fat/skål, liksom räfflat. Är det E som har formgivit det? Jag har ett liknande föremål och det vore kul att veta vem som gjort det. 🙂 Tacksam för svar.

Skriv gärna en rad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.