7 svar på ”Zenit, andra delen

  1. Visst är dom fina!

    Jag har två av nästan varje färg till servisen + några extra röda som är fina och en hop med halvspruckna i olika färger. Jag har mängder av assietter också…främst oranga och gröna!

    Dom extra röda hade jag tänkt sälja,har bara inte hunnit lägga ut dem. 4 st, dock inga röda assietter.

  2. Ja är du sugen så är det bara att kontakta mig. Jog kollade lite i morse och jag har faktiskt 5 röda och en grön som är hela utan sprickor och krackeleringar. Det är bruksslitage på dem så de ser inte nya ut, men det är ju en del av charmen! Om man sen vill ha i hyllan så har jag 3 oranga och en grå med mer eller mindre sprickor (skulle inte lita på att ha vätska i dem mao)

Skriv gärna en rad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.