Kanske en kväll i början av 1960-talet…

Matbordet av teak är dukat med fokus på Stig Lindbergs Colorado och Terma, men man kan se en Entré-skål av Stålhane skymta förbi, likaså den dekorativa dubbelskålen från serien ”My Garden” av Marianne Westman och en spetsig gul Gefyr.
Besticken är en Nilsjohankopia (Singoalla) och glasen från diverse okända glasbruk. I vasen ”Sarek” av Olle Alberius står barnens nyplockade Lupiner. En stunds lugn innan 60-tals-familjen ska sätta sig på de nya spännande danska stolarna från Vamo…

5 svar på ”Kanske en kväll i början av 1960-talet…

  1. Oh, jag är alldeles kär i Terma-grytan (karott?)! Tyvärr har min mamma har haft ihjäl locket till sin… annars skulle jag nog sno den. 😀

  2. Bravissimo! Är råimpad av att du kan sätta ihop ett helt bord "från tiden". Verkligen kul att titta på.

  3. Ja, visst är det fint! Jag kan göra ganska många såna dukningar, jag måste bara få tag i en ljus tidsenlig duk när jag ska duka med mörkare glas och porslin märkte jag, det syns inte så bra som man vill!

  4. Kicki: Jag spanar som alltid efter delar, ser jag ett sånt lock till rätt kurs slår jag till! Jag skulle själv vilja ha ett nytt lock till Terma te/kaffekannan som jag har, det är en större avslagen bit i locket…som tur är syns den inte när locket sitter på!

Skriv gärna en rad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.