Måndag till måndag…en resa till och från Västerbotten

När man reser hinner man passera en del loppisar…på vägen upp blev det många stopp och ganska många fynd. Jag tänkte visa lite av dessa här framöver, men en översiktsbild kan kanske passa..?

11 svar på ”Måndag till måndag…en resa till och från Västerbotten

 1. oh men du, härliga prylar du hittat! 🙂 särskilt kaffekannan, salix, för visst är det den som står till höger?

 2. Nej, faktiskt är det en Gefle-kanna, Plym heter den…jag hittade en till (har en sen tidigare) så nu har jag två…har flera i den modellen om du kollar på min samling som är länkad från bloggens första sida!

  Jag kan tänka mig byta bort den mot rätt pryl!

 3. Jag gillar VW-bussen som sparbössa.
  Om man sparat 10 campingbussar från 60-talet hade det varit en sund investering.

 4. Libby: Ja 4 st, men de var inget jättefynd, dock saknade jag en tekopp…resten blir sålda eller bortbytta! Det stora fyndet var nog 5 st Colorado-äggkoppar för 25 kr!

 5. Oh en plym! Men har du inte en redan?

  (såg i kommentarerna, att jo det har du 🙂

  Vad mycket fint du har hittat!

 6. Hej, jag har en liten fråga som inte har med detta inlägg att göra. Tidigare i år skrev du om din Bimboservis och jag undrar om du diskar den i maskin. Eller om du möjligen vet om det går att göra det utan att den blir blekt?

 7. Visa nu vad du har fyndat! 😛 jag tycker skymta en turkos pressglas-skål där någonstans, dom är fina!

 8. wannabeshane: Ja, det går bra att diska Bimbo i maskin, godset är fältspatporslin eller flintgods och dekoren ligger under glasyren. Har sett enstaka krackelerade exemplar, men det har alltid varit mattallrikar, de har då troligen blivit utsatta för extrem temperaturvariation.

Skriv gärna en rad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.