Det lackar mot jul och en del andra prylar…

Jag var ju en sväng på lunchen igår, Erikshjälpen och Myrorna blev det efter en milt sagt uppfriskande cykeltur utan vantar i snålblåsten!

Lite tunnsått med prylar på Erikshjälpen, men jag köpte en 50-talsprydnad, en gipsnegress och gamla julkulor som nån gång ska upp i granen, det blir nog när inga barn springer omkring och leker med dem…

På Myrorna blev det en liten vas/bringare/karaff från Upsala-Ekeby. Jag kände inte igen den först och har inte letat någon info ännu, men det dyker upp när jag kollat runt lite.

I morgon blir det en städdag hemma, massor att göra innan helgen!

5 svar på ”Det lackar mot jul och en del andra prylar…

 1. Jag ska spara det nåt år, minsta barnet gillar att röja lite väl mycket, så kanske att det kommer fram nästa år! Hittade en låda till med såna gamla kulor i glas, fina även dom, se nästa inlägg i bloggen!

  AL: Den hade nåt visst, ovanlig på nåt sätt, sen kostade den inte mycket heller, 15 kr!

 2. Hej, letar efter info om en byst jag har, den liknar den svarta ovan, det äten helt stående byst med kvinna och barn, men min är inte av gips, utan något slags konstmaterial och den är tung, jag gillar den väldigtmycket, men har absolut ingen aning vem som står bakom den.

  Du kanske kan hjälpa

  Tack på förhand

  Med vänliga hälsningar
  Kati Sjösten

Skriv gärna en rad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.