En gammal goding

Jag diskuterade pressglas med Yvonne som precis köpt en jättefin skål i röktonat glas, då nämnde jag min stora (ca 20 cm) svarta Elme-skål som jag fyndade (förra året kanske?), så jag tänkte bara visa den igen. Jag tror att det är ganska ovanligt med helt svart opakt pressglas som denna, men det kanske någon läsare kan upplysa oss om?


3 svar på ”En gammal goding

  1. Å vad vacker, nu är jag jätte avundsjuk. Den skulle passa i mitt hem i vilket sammanhang som helst. Skulle inte behöva hitta på någon ursäkt där inte.

    Underbar! Jätte kul att få se den och jag tror att svart pressglas är ovanligt, med tanke på hur mycket jag är ute och att jag aldrig springer på någon. Annars sitter alla och håller hårt på dem och det skulle ju också vara förstårligt i och för sig.

Skriv gärna en rad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.