Lite fynd..?

Ja, det har varit lugnt på loppisfronten på sistone, sommar, sol, bad och tyvärr jobbande i kombination med riktig brist på fynd innebär att det blir ett litet loppiskonto men trist att inte kunna visa så mycket. Det går i vågor som flera andra konstaterat…jag har dock hittat lite småprylar som jag tänkte visa.


Blandad kompott, Den svarta glasskålen är bekant, kommer dock inte på ursprunget i farten. 10 spänn!


Jag är nyfiken, vet någon var denna lilla snäcka i keramik kommer ifrån? Jag tror det är ett ställ för smörkniv, rätta mig om jag har fel…3 kr var priset. Nilsjohan Inga teskedar, har väldigt många av dessa nu, men 50 öre styck är så billigt att man inte kan låta bli!


Fynd från Myrorna i Falun, 25 kr är ju rena rövarpriset… 🙂


En häftig garnskärm till en lampa, troligen originalgarn, 5 kr!


Inget loppisfynd, utan ett Traderaköp som gjorde mig lycklig, i 3 år har jag letat fat i denna modellen och glasyren (Lagun) i tekoppsstorlek!

På Myrorna i Gävle, där jag köpte skärmen och teskedarna, köpte jag även ett sånt där fint litet campingbord från 1960-talet i fint skick och där kan man snacka om fynd, 15 kr!


Superfint campingbord!

8 svar på ”Lite fynd..?

 1. Det var som tusan, inte visste jag att man kunde göra sådana fynd på Myrorna. Jag har inte ens tagit mig tid att besöka butiken i Gävle ännu av den anledningen. Tji fick jag.

 2. Upsala-Ekeby: Nej, det är en glasskål, refflad utsida, men du har rätt i att modellen ju är ganska lik!

  Anna: Jomenvisst 🙂 Jag jobbar ju alldeles i närheten så det blir frekventa besök! Såg du Gefle-skålen Vinga i ett tidigare inlägg? Den var också ett fynd därifrån 🙂
  Jag tycker att priserna är bra för att vara Myrorna, stor skillnad mot den i Falun…(även om jag fyndade den fina blå Gefle-kaffekannan där igår :-))

 3. Någon stanns långt bak i mitt huvud vet jag vart de där knivläggen kommer ifrån…

  Varför får man inte fram informationen när man behöver den?

  Något säger mig Bo Fajans, men det törs jag inte stå för. Ska se om jag kommer på det. Ska göra en djupdykning i de vindlande hjärgångarna… ,-)

Skriv gärna en rad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.