Da ISI collection…

No comments 🙂 Jo förresten, de färger jag har är klarglas, mossgrön, koboltblå, indigo (grönblå), ametist (rödlila), turkos, blåtonat klarglas och rökfärgad. Det finns även röd, orange, klargrön, opakt röd, opalinvit, blå med metalliskt iriserande yta etc…inget vet nog exakt hur många färgvarianter som producerats…

15 svar på ”Da ISI collection…

 1. AL: ISI är oerhört snygga, sen finns det ju så många olika storlekar och former att man kan hålla på ett tag innan kvoten är fylld…
  Thomas: Det är bara att leta fram den nu, utmärkta vaser det där!
  Yvonne: Kan bara hålla med, färgen heter ju "Ametist" , gillar den och de två varianterna av blå/grön glasmassa bäst, den mörka heter "Indigo", den mer turkosa vet jag inte om den har nåt namn. Den svagt blåaktiga i klart glas är ovanlig, detta är den enda jag sett.

 2. Oj så fina…och många! 🙂
  Såg att du skrev till Yvonne om en l'nk till din vän Carolas facebookalbum. Hittar inte länken men är väldigt nyfiken på att kolla! 🙂

 3. Anna: Det ska bara vara att klicka på min profil/logg så ska du se länken, före länken till inlägget om ISI. Jag har fått flera kommentarer så det borde betyda att det ska funka!

 4. Hej! Idag hittade jag(Myrorna i Örebro)den lägre rektangulära/avlånga vasen, hade sett ditt inlägg här och var just därför jag kollade priset på skapelsen. De skulle ha 75:- för den. Vad är ett humant pris? Hade jag fyndat om jag köpt den? 🙂

 5. Jag förstår att jag ligger lite efter. Men jättekul att se hur mycket som finns. Jag gillar de raka formerna! Kommer att köpa fler om jag ramlar på någon till rätt pris!

 6. Jag förstår att jag ligger lite efter i samlandet. Men jättekul att se hur mycket som finns. Jag gillar de raka formerna! Kommer att köpa fler om jag ramlar på någon till rätt pris!

Skriv gärna en rad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.