Retrodukning III – Vickning på kvällskvisten

Då är det dags att runda av kvällen med lite vickning, så fram med köttbullarna och Janssons frestelse med moster Majvors hembakta tunnbröd, gött! Besticken heter ”Party” och kommer från GAB, jag hittade två kompletta förpackningar för nåt år sen! Vickningsassietterna kommer från Gustavsberg och heter Colorado respektive Triangel. Stig Lindberg ligger bakom såklart! Jansson är tillagad i min största Entré-form från Rörstrand.

Till detta dricker man väl en pilsner, eller kanske Trocadero om man håller sig på den lätta sidan! Man kan ju förstås också hälla upp svagdricka ur hämtaren i den fina Snoddas-karaffen från Gullaskruf kannan som troligen kommer från Hovmantorp och dricka ur glasen också, det passar ju utmärkt till vickningen!

2 svar på ”Retrodukning III – Vickning på kvällskvisten

  1. Åh, vilka härliga dukningar du har gjort! Du beskriver allt så bra att man nästan kan känna doften av maten och bli alldeles hungrig. Mycket roligt! =)

Skriv gärna en rad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.