Fynden den senaste tiden!

Lite småplock blev det allt…


En italiensk vas, har några delar i samma serie sen tidigare


En mycket fin liten Bo Fajans-ljusstake


En vas som antingen kommer från Sea eller Åseda


Ja, jag köpte vasen, kunde inte låta den stå kvar, den gör sig fint i hyllan trots skadan på baksidan 🙂

I övrigt blev det två glas och två tekoppsfat, ett från Gefle (Bonny) och ett blått från Gustavsberg…

6 svar på ”Fynden den senaste tiden!

  1. Så rak botten betyder Åseda? Då är kanske mina två blå också därifrån. Missade att svara på förra inlägget men till rätt pris hade jag också köpt den och ställt den med nagget in mitt väggen. Klart att man helst vill ha allt i perfekt skick men är det en ovanlig del som jag väldigt gärna vill ha så kan jag nog stå ut med mindre skavanker.

  2. Åh, precis en sån orange har jag! Blev så glad när jag hittade den för två år sedan för jag hade en ärvd askkopp i samma sedan tidigare. 🙂 Nu står båda på min sjuttiotalsmålade sextiotalshallbyrå.

Skriv gärna en rad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.