En solig och varm dag som denna…

…orkar man inte ta sig för så mycket, vad annat än att köpa solglasögon kan passa bra..?

Jag gjorde lite ärenden på stan och på hemvägen passade jag på att besöka en av mina stamloppisar för att kolla lite…jag hittade ett par solglasögon som jag blev sugen på, alltid bra med något extra par när man är en slarver och förlägger sina ideligen 🙂

Innan jag var klar så dök det upp flera lådor med glasögon, alla med enhetspriset 10 kr/st, till slut åkte jag hem med 5 par! Jag ska visa lite mer i ett eget inlägg senare!

Jag hittade också en Gense FocusDeLuxe-sked ensam i en skål, så jag frågade om dom möjligen hade fler..? Han frågade om jag kollat i lådorna där besticken fanns, det hade jag redan, så då sa han, ”Vi har mer grejer på lagret, jag följer dig in så kan du ju kolla om du hittar mer där.” Behöver jag säga att jag med glädje tog en titt..?

På lagret hittade lite smått och gott, inga fler Focus Deluxe-bestick, däremot hittade jag lite annat som jag gärna fick köpa 🙂Två tekoppar Fortuna från Gefle
Två vickningsgafflar (heter dom inte Piruett?) från Gense
En Gense Focus deLuxe matsked
En Rosti-skål, 2,5 l

Vad jag gav för de övriga grejerna tänker jag inte tala om, men man kan säga som så att jag var ganska nöjd när jag kom hem :-))

4 svar på ”En solig och varm dag som denna…

  1. Det är ju sådant som man bara fantiserar om – följa med och kolla på lagret! Då får man verkligen vara stamkund!

  2. Visst gör man! Jag blev förvånad att få erbjudandet…jag hann ju inte gå igenom så mycket, men där kunde jag nog ha tillbringat dagar 🙂 3-4 rum fyllda med lådor, hyllor och säckar, det mesta i total kaos…jag tror jag ska erbjuda mig att "städa upp" lite, om jag hittade detta på 5-10 minuter, hur mycket skulle man inte hitta på några timmar 😉

  3. Förstår verkligen att du är nöjd, det skulle jag också vara! 5 par glasögon kan behövas, jag satte mig på ett par igår:)

Skriv gärna en rad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.