Semesterresa med loppisfynd!

Vi brukar ju åka norrut under semestern, likaså i år. Resan brukar ta ganska lång tid då man ju gärna vill spana in loppisar under vägen…

Årets uppresa innebar så där lagomt med stopp, lite färre än tidigare, men en del fina fynd ändå!
I bakgrunden skymtar ni ett loppisfynd från häromdagen, en fin ullfilt, mer om detta senare!


En tysktillverkad TV-kopp i snygga färger, 45 kr kunde jag inte motså!


Ett litet skålfat från danska SöholmEn vas från BEKÅ, Birger Åström keramik. Nu har jag en liten samling av de här, vaser och ett fat som jag köpt på Tradera men inte hämtat ännu!


Äggkoppar i gult från Mepal


En UE-kruka på Svea-modellen, men med den snygga bladdekoren!Till sist ett fint fynd som jag köpte hos Röste möbler & Prylar, en liten vas från Upsala-Ekeby av Hjördis Oldfors, inget nummer utan enbart märkt HJO. Mycket fint skick, inga skador! Den vill jag veta mer om må ni tro! Den påminner om serien Sakkara, men eftersom det inte finns nåt nummer så vet jag inte

10 svar på ”Semesterresa med loppisfynd!

  1. Bra fynd du gjort! Men filten! Den ser ut som en som finns hemma hos min mamma och pappa! Väntar på mer bilder och info!

  2. Attans vad många som var nyfikna på filten, det dröjer nog nån dag innan jag hinner skriva nästa inlägg, men ni får hålla er lite 🙂

  3. Ett par såna här TV fat med koppar skull jag gärna hitta med samma bra pris som det du fann. Snyggt.

  4. Oj vad mycket snyggt du hittat de senaste dagarna! Som all andra så är jag också lite tagen av filten, den var helt underbar med den snygga lövdekoren! Spännande med UE-vasen, ska bli kul att se om du hittar mer info om den!

Skriv gärna en rad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.