Lugnt på bloggfronten…

Ja som ni märker har det varit stiltje på bloggen i veckan, har haft full huggning på jobbfronten och så kommer det att fortsätta under de närmaste veckorna tyvärr, men lite reportage och fynd ska jag väl hinna med att visa så småningom! Om ca en vecka är det dessutom dags för Antik & Kuriosa-mässan i Kista och dit ska jag ju åka och träffa likasinnade och kanske hitta några fynd, vem vet 🙂

Nåja, nu till veckan ganska få inköpta saker!


Orrefors-skål, Fuga eller ej..?


Iittala-karaff, inköptes i lördags för endast 10 kr


Tuff serveringskanna, troligen gjord för någon restaurang eller kafé, modellen SAX är Stig Lindberg far till.


Två små fat från Gustavsberg, märkta SAS…kan de vara från ett SAS-flygplan månne..?


Alla fynden samlade. Förutom det som ni sett på bilderna ovan är det också en trave gula Gefle-tefat och Nuutajärvi-coasters, sant en kruka!

10 svar på ”Lugnt på bloggfronten…

  1. Åååh! Fin karaff och vilket pris! Hör av dig om du tröttnar, jag har glasen! Skålen är inte Fuga torr jag utan skålar som produceras nu. De heter Pastillo. Superfina!

  2. Kul att få veta om Orrefors-skålen, den kändes inte som Fuga riktigt, färgen bl.a…men den är fin i alla fall! Jag skickar ett meddelande om karaffen!

  3. Kul! Din väninna har fått lite info via FB och The Retroblog network, om du har FB kan du gå in och kika där, det blir bloggträffar både fredag och lördag!

    Jag är annars en stor fan av din blogg, förutom mitt prylintresse har även vi ett gammalt hus under renovering 🙂

  4. Tycker att du förtjänar lite bloggpaus, du verkar ju tack och lov fynda på bra ändå! Ska bli kul att ses igen på fredag. 🙂

Skriv gärna en rad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.