Kunde ha varit glaskross…

…men jag hade tur. ISI-glasen såg ni igår, finfina, lådan såg inte lika kul ut, som tur var var den väl tilltagen och glasen väl emballerade. Lådan var så väl tilltagen att den helt enkelt var för stor och inte fylld med tillräckligt för att stå emot hanteringen. ”Pure dumb luck” att grejerna höll!

7 svar på ”Kunde ha varit glaskross…

 1. Tyvärr så händer det ibland men tack och lov inte så ofta att det är bara krossat som kommer fram i paketen! Varningsflagg är alltid om sidorna buktar eller att varan inte ligger i en kartong utan bara i en plastpåse eller liknande. Förvånansvärt många skickar porslin utan att packa individuella delar separat eller så inte fyller man inte upp kartongen helt utan saker får hasa runt…

 2. Enligt Schenker måste paket märkas med "AKTAS" eller liknande för att behandlas väl.
  Det var det svaret en avsändare fick när hon ringde dom efter att jag fått en hel och en krossad lampskärm skickad trots välpackat och emballerat.

  Det är en galen värld vi lever i 🙂

 3. Maria: Det där med att behöva märka grejerna stämmer inte, jag har pratat med Schenkers personal och det spelar ingen roll för hur grejerna hanteras. Poängen är att om grejerna hade varit trasiga så hade jag fått ersättning för skadorna, inga problem alls. Jag har reklamerat ett antal paket med betydligt sämre packning och ingen märkning och fått full ersättning. Schenker privatpakets kundservice är utmärkt och väldigt tillmötesgående 🙂

  Denna packning var fullt tillräcklig egentligen, men när jag packar så gör jag paketen bombsäkra, eller fallsäkra om de skulle trilla från hög höjd. Det enda de inte klarar är att bli överkörda, fick en gång ett paket med truckspår på det var lite humor att de överhuvudtaget distribuerade det 🙂

 4. Det låter ju bra. Då fick jag felaktig info. Det var säljaren som kontaktade fraktbolaget så mina uppgifter är alltså bara andrahandsinfo.

  Packar också så att inget kan röra sig där inne, känns bäst så 🙂

  Haha ja lite kaxigt av dom att distribuera ett överkört paket, men hoppet är ju det sista som överger oss 😉

Skriv gärna en rad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.