En låda skräp…

…fick jag med mig hem. Eller, ja, man har ju olika syn på det…jag hjälpte en farbror (ägaren till en loppis) bära en soffa  och så småpratade vi lite och tittade på grejerna som stod utanför lokalen. Jag kikade bland några lådor som han sållat ut då han sa, ”ja är det något du vill ha bland grejerna så är det bara att ta”. Tja tänkte jag, man kan väl ta en sig en titt bland böcker och annat…

Så jag öppnade en låda och hittade först en snygg plastmatta, lustigt nog med samma mönster som en jag hittade förra året, men i en annan färgkombination, den kommer tillsammans med fler mattor i ett eget inlägg framöver 🙂

Detta började ju bra tänkte jag! Underst i lådan hittade jag ett lock som jag tror är JIE och så den fina Rörstrands-karotten, i felfritt skick 😀

JIE-lock

Karottlock från JIE

My Garden är Marianne Westmans bordsservis från 50-talet, en av mina favoriter!

Skriv gärna en rad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.