Boställs antik och porslinsmuseum

Jag har skrivit om det förr, har haft förmånen att besöka museet och butiken flera gånger, men jag trodde inte vi skulle hinna eftersom vi var så sena i vår tidplan. Vi chansade och körde in eftersom jag ville visa de andra stället och tut i oturen så var ägarens gamle far hemma och kunde släppa in oss för en titt och lite affärer!

Jag tänkte inte orda så mycket om det, utan ni får se själva! Bilderna är väl inte de bästa, men man förstår kanske lite vad man kan få se och har möjlighet att köpa delvis!

Man kan förledas att tror att Boställs har mest Rörstrandsporslin, men fokus ligger allra mest på Gefle porslinsfabrik, ljuset var dock dåligt och jag hade inte den vanliga kameran med så ni får hålla tillgodo med montrarna där ljuset var bäst 🙂

Skriv gärna en rad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.