Jag lämnade en matta och hämtade en kanna

På väg på semester till Småland så svängde vi förbi hos en vän för att lämna en matta som hon köpt och jag hämtat tidigare. Jag fick denna fina kanna som jag så länge suktat efter som tack för transporthjälpen 🙂

Kannan brukar kallas Svanen-kannan och är formgiven 1958 av Knut Brinck. Vi hade en sån hemma när jag var liten, men mamma lyckades kasta bort den vid något tillfälle så jag var extra glad när jag fick denna 🙂

Som grädde på moset fick jag även med mig lite andra grejer från besöket, inte helt fel!


Två stycken VB-koppar, Bimbo och en med blå linjer, en blå Kadettkopp och ett rött Gefle Pallas-fat och den sista saknade UE-vasen i serien ”Eritea”, Tjoho!

2 svar på ”Jag lämnade en matta och hämtade en kanna

Skriv gärna en rad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.