Förra veckans fynd…

Förra veckan var hektisk då jag skulle bort under helgen och förutom jobbet skulle hinna med ärenden hit och dit.

Jag hade lämnat in lite grejer till en butik i stan för att byta till mig för att sälja av, men fick med mig det mesta hem igen tyvärr. Jag blev dock av med några hyllor i teak, och som delbetalning fick jag en fin kaffepanna designad av Timo Sarpaneva. Serien som heter heter OPA och designades 1970 finns i en i en massa delar.

Jag hittade en del annat kul under veckan också, en fin Åseda-vas och en UE-vas av Ingrid Atterberg. Tyvärr är vasen ganska skadad om man granska noga, men den pryder sin plats i hyllan i alla fall 🙂

Denna bringaren är märkt FE 3. Jag vet inte var den kommer ifrån, men någon kanske vet?

Utöver de grejerna som jag visat så blev det också två Boda-koppar (Signe Persson Melin?), en Rörstrandsassiett och en ljuslykta Solöga från Reijmyre.

1 svar på ”Förra veckans fynd…

Skriv gärna en rad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.