Till salu hos diverse loppisar och secondhandbutiker

Jag brukar ju fota lite prylar ibland i butiker och på loppisar som jag inte köper, mest för att det är kul att visa. Jag tänkte att jag kunde visa lite av det jag fotat på sistone!

Glasskålar
Signerat glas från Ekenäs, i bästa Höglundstil, men formgivaren heter John Orvar Lake.

Karaffer
Fina karaffer, men vad ska man ha allting till?

Keramik
Triangla och Picknick, båda prima grejer, men också prima priser. Det svåra att hitta på Picknickburken är locket, så 180 spänn för enbart burken är i styvaste laget…

Denna fina keramikservisen från Nittsjö finns till salu på Myrorna, tyvärr ganska krackelerad…och man kanske inte vill betala så pass mycket om man inte riktigt vågar använda den…eller så struntar man i det 🙂

Nittsjö

Nittsjö1

Nittsjö2

Nittsjö3

Nittsjö4

Ett svar på ”Till salu hos diverse loppisar och secondhandbutiker

  1. Suck, saker i skadat/dåligt skick och second hand/ välgörenhetsbutikernas prissättning av dem- mitt favoritklag…

    Jag blir så trött, trött, trött på att försöka kommunicera med personal om för höga priser på defekta varor, och på deras svar att de inget kan göra, att priset är satt med skadorna i åtanke.

    Det går INTE att utgå från Traderas maxpris som gäller en helt felfri vara, och sedan dra av 15-20% för en likadan som är naggad, krackelerad, sprucken osv.
    Tyvärr får jag allt som oftast en reaktion som (Med färre ord, eller bara miner.) uttrycker att jag är snål och oförskämd, att detta är minsann välgörenhet och hur-vågar-jag försöka pruta hos en affär som har så goda intentioner.

Skriv gärna en rad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.