Värt att ta ett avsteg från det vanliga innehållet i bloggen…

Alltså ibland funderar man på hur en del företag tänker, American Apparel, ett amerikanskt modeföretag har med sin kollektion med Unisex-kläder verkligen lyckats att inte vara det unisex och väldigt långt från allt som dagens moderna och tänkande människor vill ha serverat när man beställer kläder. Jag såg inlägget som En blommig tekopp hade gjort om detta katastrofala försök till marknadsföring och kände genast ilskan stiga upp över öronen. Ta och läs, titta själv på bilderna och begrunda.

rsafn400_dukeplaid

rsafn400w_01

4 svar på ”Värt att ta ett avsteg från det vanliga innehållet i bloggen…

  1. Jag såg också inlägget och blev så förbannad att jag har ”tuggat” på det ett par dar, helt otroligt! Reklamen är ju vissa ställen direkt porr. Man skulle ju tro att vi har kommit längre än detdär

Skriv gärna en rad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.