En ny kopp av Stickan!

Precis innan jul så hittade jag denna koppen, Siam,  på Myrorna, fat hade jag en stor trave redan! Kul att äntligen ha en i denna modellen, SP, som jag inte tror var så vanlig. Jag har flera fat i andra glasyrer/dekorer, bl.a. Matros som är väldigt fin, men tyvärr inga koppar!

By the way så står koppen på ett annat loppisfynd som jag inte visat, en Fanett-pall från Edsbyverken, sliten som attan och skadad i faneret i ena kanten, men ack så fin! Ska ta lite bilder på den under ledigheten, nu när renoveringarna snart är klara i sonens rum och man får lite tid hemma medan det är ljust ute!

Innan det nya året så brukar jag ju visa årets favoritloppisfynd, vilket ni som följer bloggen vet Jag hade tänkt försöka hinna med detta i år med, som en summering av det gamla året, så häng med in i det sista!

Ett svar på ”En ny kopp av Stickan!

  1. God fortsättning Benny! Jag behöver inte gå på loppis för att göra fynd! Jag hittade massor med saker i porslinsrummet 2! Nu får frugan plats där också 😉

Skriv gärna en rad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.