Kaffe- och tegods modell E

Här kommer ett urval av snygga dekorer på E-modellen!

Bild 1: Astra (E Trost)
Bild 2: Cleo (A. Percy)
Bild 3: Furuvik (Berit Ternell)
Bild 4: Gavott (Helmer Ringström)
Bild 5: Inger (okänd formgivare)





6 svar på ”Kaffe- och tegods modell E

  1. Astra (bild 1) och Furuvik (bild 3) är mina egna favoriter. Jag samlar på serviserna, Astra är jag nästan i mål med, medan Furuvik som kaffe- och teservis är nyligen påbörjad. Har du tips om någon som har delar i servisen (även matservisen) nappar jag direkt!

  2. Kul att se de här. Jag har gavott i EF-modell. Den är fin. Jag är för övrigt Kerstin Kokks lillebror så jag har en del koppar du sett på hennes blogg, t ex Lillemor, blå eld, Zebra, hyacint, maxim m m. Det är en fin och informativ blogg du har!

  3. Tack! Det är trevligt med nya besökare som gillar mitt försök till en visuell presentation av detta underbara porslin!

    Gavotten finns ju i 3 modeller vad jag kunnat hitta och 4 färger, gul (E, EF), grön (AU), röd (EF) och blå (EF). Jag har begränsat mig från EF-modellen, annars hade jag nog haft såna med…

    Dekoren finns på en del andra saker med, jag har två fyrkantiga skålar med den gula Gavott-dekoren.

Skriv gärna en rad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.