Hur dukar ni?

Jag hittade en sån ”måste-ha”-bok precis innan påsk, lite inspiration till hur folk dukade förr med vårt favoritporslin från 1950-60-talen. Jag ska visa lite mer ur den senare, men det kan ju vara kul att ta en lite titt redan nu! Boken är från 1960-talets början/mitt.

3 svar på ”Hur dukar ni?

  1. Alltid en fascinerande känsla när man ser dukningar ”från tiden”, när serviserna som idag är klassiker då var sista skriket.
    Jag ser fram emot fler inlägg med bilder från dukningsboken!

  2. Ja, det ska bli kul! Jag har redan skannat de mest intressanta bilderna så nu gäller det bara att ta fram den amatörjournalistiska ådran och skriva något intressant om dem 😉

Skriv gärna en rad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.