En svårfångad bok har blivit min


Jag lyckades vinna ”Tryckta tyger” av Inez Svensson på Tradera ikväll, fantastiskt kul! Inte blev det billigt, men bra referensmaterial är sällan billigt, så jag ser det som ett fynd att få tag i den!

5 svar på ”En svårfångad bok har blivit min

  1. Hej!!! Jag satt med spänning och tittade på er budgivning. Det är den bästa boken om man gillar textilier. Det var ett fynd trotts högt pris, har som tröst gått för det dubbla. Trevlig läsning..Mvh sara

  2. Jepp, och det var extra kul att jag vann den, jag har den hemma just nu, lånad från biblioteket. Jag brukar sällan sträckläsa faktaböcker, men denna läste jag från pärm till pärm på två dagar, helt fantastiskt intressant skulle jag säga!

  3. Tjena Tallen. Kikarbara tittar in och lägger genast till favoriter!

    Blir ju lätt avis på din bok; ett ex av denne finge gärna stå i hyllan och stå….

  4. Gitte: Hittar jag fler vet jag att du letar 😉

    Jag kom på att jag nog inte lagt till dig som vän på FB, så det gjorde jag nu!

Skriv gärna en rad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.