14 svar på ”Har ni sett skönheten..?

 1. Fiiin 🙂
  Själv hoppas(håller tummen)jag på att någon gång i en överskådlig framtid lyckas fynda två tekoppar Svart Hyacint, som skall göra sällskap med två kompisar i skåpet 🙂

  Ps. Såg du e-mailen?

 2. Min mormor har haft dom där kopparna i svart! När jag fråga var dom var fick jag det vanliga svaret dom är slängda 🙁

 3. Jag vill absolut ha en gilla-funktion på bloggarna! (Tror jag börjar bli facebook-skadad!). Så fin, och lite extra kul att den är grön! Tycker inte man ser dem så ofta precis??

 4. Erica: Japp, har mejlat dig
  Simon: Ja jag känner igen det där, mina föräldrar har samma tendens….stringhylla, plastvattenkanna av K. Brink mm mm…jag har svarta koppar med, dom är ganska vanliga, men den gröna är mycket ovanlig!
  Libby: Ja den är snygg färgen och sällsynt (sa jag det?)
  Henrik: Jag ska kolla bland kopparna…hehehe…den är säkert nerpackad…
  Gitte: Jag håller med! Saknar tummen upp från Facebook!

 5. Nu gäller det bara att hitta ett grönt fat också då!

  De gröna gjordes väl bara till export, främst till USA. Du kanske kan hitta något fat på eBay!

  /JJ

 6. Den är ju underbar! Håller tummarna att du hittar ett fat också. Har du någon ljusblå? Den är ju nästan ännu finare! Själv har jag bara svarta…

 7. JJ: Jo, jag räknar inte med att hitta nåt här hemma, men man vet ju aldrig…koppen är i alla fall det viktigaste, förr eller senare dyker det upp ett fat! Ebay är ju ett bra tips!

 8. Anna: Jag hade bara svarta ( 6 tekoppar, 6 kaffekoppar)innan jag hittade denna, men de andra dyker upp lite nu och då, så man får hålla koll! Det finns ju svart, turkos, grön, röd, brun och sen har jag hört om att det ska finnas bl.a. gula, men det har jag aldrig sett. Som JJ säger i sin kommentar så var dom färgade främst för export till den amerikanska marknaden, där dyker dom upp ibland, dock blir det ofta dyrt…

 9. Jo, man får kolla e-bay och hålla tummarna 🙂
  Till ett hela annat fat. Du sa tidigare att du har tefat till Bibbi Bregers Prisma. Är du intresserad att sälja ett om det passar min kopp? 🙂

 10. Anna: Jo, jag ska kolla i litteraturen och sen i hyllan om det fatet och LI-kopparna passar ihop, modellen kan ju vara annorlunda som jag sa. I fall det matchar kan jag tänka mig sälja, men jag är tveksam, tror fatet jag har är mycket rundare…

 11. Det vore jättesnällt om du vill kolla! Jag kollade i Gustavsbergsboken och där står det att Prisma är en annan modell, tror den heter LG men ska kolla ikväll. Finns det någon sån modell? Den tillverkades bara under 2-3 år så det är väl därför den är så svår att få tag på kanske. Det står i boken att den är grå och den jag har är ju mycket riktigt grå/röd, men jag har även set den i rosa. Det står inget om det i boken…

Skriv gärna en rad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.