Ett byte

Jag fick frågan om jag ville byta bort mina Colorado-äggkoppar som jag hittat på loppis tidigare i år. Jag tänkte att jag kommer nog inte använda dem så ofta, men jag var ändå tveksam om jag ville. Så fick jag ett mycket bra erbjudande, 6 st Colorado-assietter och en massa delar av Genses Focus de Luxe-bestick, inte de vanliga utan de med röda skaft. Jag nappade på erbjudandet och fick här i dagarna hem min låda med grejer, hur kul var inte det??? 🙂 Jag blev jättenöjd! Äggkopparna kommer garanterat att användas mer än här hemma också, så då är det väl inget snack om saken!


Stig Lindbergs äggkoppar i modell ST, Colorado


Colorado assietter och Folke Arströms Focus de Luxe i en lite ovanlig variant med rödbruna respektive grå skaft

6 svar på ”Ett byte

  1. …..eller är det överkannan du saknar? Jag skall hålla ögonen öppna för din skull 🙂
    Det ligger en svart dubbelkanna ute oxå nu men jag la ett bud bara för att irritera: Dansläraren (alias Tradera)som jag alltid tyvärr budar med när det gäller Colorado….*grrr*…det trissar upp priserna!!!!

  2. Erica: Ja, underkannan saknar jag, skulle dock helst vilja ha en grön…vi får se om jag budar med honom, min överkanna saknar ju rotting på handtaget, å andra sidan går det säkert att ordna. Jag gav ju 20 kr för den… 🙂

Skriv gärna en rad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.