Pantontyget som Winkade från IKEA…

Jaha, nu är det bekräftat och verifierat, mitt ”Panton”-tyg är ett IKEA-tyg, det heter ”Paulina Cirkel” och är formgivet av Maria Winka någon gång i början av 2000-talet! Det är precis lika snyggt även om det inte är Panton, men lite besviken blev jag nog ändå…äsch vad är väl en bal på slottet..?


Bilden är hämtad ur en utländsk IKEA-katalog från 2004

3 svar på ”Pantontyget som Winkade från IKEA…

  1. Det kanske blir lite lättare att använda det till något nu? Det tar emot lite mer att klippa i ett designtyg tycker jag. Positivt tänk!!!!
    Och du… Bal på slottet?! När man kan gå på loppis!!!=)

  2. Hehehe…det stämmer ju bra, jag tycker det är roligare med loppis, men å andra sidan skulle jag kunna tänka mig en bal med, det var länge sen sist 🙂

Skriv gärna en rad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.