Rörstrandskoppar av känd modell

Porslinsamatören har ju visat lite av sin samling med kaffekoppar i Rörstrands DM-modell den senaste tiden så jag tänkte haka på trenden och göra en snabb sammanfattning av min samling såna koppar. De flesta är inte ens kompletta, jag letar efter fat till några stycken, Tango, Venezia, Gille och Anemon tekopp…

Först en översiktlig bild, sen några till så man ser de fina detaljerna!


Victoria med rätt fat

Eden med rätt fat

Tango med fat från Anemon

Venezia med fat från Anemon

5 svar på ”Rörstrandskoppar av känd modell

  1. Libby: Det trodde jag inte! Den är ju väldigt 60-tal, jag hade nog gissat att du föredrog Tango… 🙂

    Min egen favorit är nog Tango, synd bara att jag inte har nåt fat…

Skriv gärna en rad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.