Det händer lite och ingenting…

…men då vill jag passa på att göra reklam för mina grejer som är till salu, en nödvändig rensning! Nog måste det finnas någon som gärna vill ha lite fina grejer..?

Ett urval av det som är till salu:

Varför inte lite glas, ljusstakarna och vasen är jättefina, billiga också än så länge!

Hela servisen Florentin ligger ute nu, en jättechans att köpa en kanonfin servis billigt! Alla delar är fina, det finns lite små naggar, men det är bara en enda tallrik som har en ful nagg, vissa delar är helt felfria!

3 svar på ”Det händer lite och ingenting…

  1. Den där kannan har jag i min minneslista 🙂

    Jag försöker övertala sambon att man inte kan ha för många kannor av olika slag..

  2. Hej!!! brukar titta till dina saker på tradera men denna gången hittade jag inget. Tänkte höra med dig om du har tips på hur man kan göra med torra kaffekoppar (se min blogg) som varit i diskmaskinen. Mvh Sara

Skriv gärna en rad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.