Lycka är en bilderbok…

…i alla fall om den handlar om porslin 🙂

Geflekeramikens vänner har nyligen gett ut denna bilderbok med 450 bilder på olika modeller (och dekorer) av fabrikens konstgods. Boken kan man beställa av dem eller köpa på Länsmuseet i Gävleborg!

3 svar på ”Lycka är en bilderbok…

  1. Hej.
    Jag har nyligen hittat till din blogg då jag har ett nyvunnet intresse för proslin. Jag har nämligen några assietter från upsala ekeby gefle märkt "Paula", men denna serie kan jag inte hitta någon information eller några bilder alls på internet. Känner du till den, finns den med i dina böcker.
    Häslningar Maria

  2. Eli: tja, tycker du? I alla fall var boken fantastisk, otroligt fina bilder, väl värda sin 150 kr!

    Maria: Jag hittar dem inte i böckerna, men om du mejlar mig några bilder så att man ser dekoren, formen uppifrån och från sidan samt stämpeln så kan jag ringa in den med årtal och formgivare etc…sen kan ju stilen ge en ledtråd till vem som kan ligga bakom dekoren. Mejl: porslinsbloggen (at) gmail.com

Skriv gärna en rad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.