Uppfräschade bestick!

Jag köpte ju ett gäng bestick nyligen som ni kunnat se i ett tidigare inlägg. De var lite slitna, främst knivarna, men jag lät dem stå i olja över natten, sen blev de betydligt bättre. jag tänkte gnugga dem med Fulgentin som jag köpte för ett tag sen, men jag orkade inte…har dock testat det och det funkar bra!

Besticken från NilsJohan heter Singoalla och är formgivna av Adam Thylstrup. Jag har visat lite av dessa tidigare, finfina bestick!

4 svar på ”Uppfräschade bestick!

  1. Fint! Vanlig matolja alltså? Jag har provat fulgentin, funkar bra men är ju lite jobb. Lättare att bara ställa i olja 🙂

  2. Snygga i all sin enkelhet! Just bestick är något som jag faktiskt skulle behöva, men jag hittar aldrig några fina…

Skriv gärna en rad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.