Välkommen till keramikutställning!

Igår var jag på invigningen av den lilla keramikmässan/utställningen som anordnats av länsmuseet i Gävle i samarbete med Geflekeramikens vänner. Medlemmar i föreningen ställer ut svensk keramik och alla föremål är till salu. Utställningen pågår till den 27 mars om ni personligen vill ta er en titt, annars kommer det bilder här!


Kristina Lindqvist från museet och Björn Holm, föreningens ordförande, invigningstalar!

Jag fick mig en titt innan folkmassorna vällde in strax efter kl 13.


Det ser ju lite tomt ut på bilderna så ni undrar säkert om det var några människor som besökte utställningen under invigningsdagen..?


När museet stängde åkte vi till lokalen för årsmöte och middag där fler föremål visades och lite affärer mellan medlemmarna avhandlades. Mer om detta kommer i nästa inlägg, så även mina egna inköp!

5 svar på ”Välkommen till keramikutställning!

 1. Jag såg iaf två saker på dina bilder jag skulle ha köpt om jag vore där…..*suck*….!
  Bild nr. 12 uppifrån, 1. den udda svarta staken B4 till höger 2. M-39 vasen bakom björnen!!! Det är inte så att du tänkte på mig?

  Hälsningar från stackars trånsjuka DeBeer

 2. Jag var själv spekulant på vasen såklart, men priset var för högt med tanke på att den hade lite kantnaggar, du vill inte betala 200 kr för den garanterat 🙂 Ljusstaken kollade jag inte priset på, men jag ska kolla nån lunch om den är såld eller inte, de står ju på plats till den 27 mars. I fall priset är rätt kan jag köpa den till dig 🙂

 3. Ojojoj så mycket fint! Hade garanterat köpt mer om jag åkt dit än vad jag gjorde på Retromässan. (Där jag förvisso inte köpte något alls…)

 4. Mycket fint, minst sagt. Men undrar lite hur man tänkt vid utplaceringen av prylar…är det en formgivare på ett ställe…det är lite rörigt…jag hade föredragit vaser för sig, skulpturer för sig, ytterfoder för sig…etc…

 5. Det är varje säljare som har samlat sina objekt tillsammans… 🙂
  Jag håller med om att man skulle ha kunnat sortera/samla dem på de sättet…ett tips till nästa gång kanske!

Skriv gärna en rad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.