4 svar på ”Doria från Gullaskruf

  1. Doria är en av dom serier från Gullaskruf som är fruktansvärt ointressant för mig. Men jag har å andra sidan aldrig sett den live, så den kanske är mer speciell än jag upplever den. Men nog har Percy gjort vackrare saker. Min personliga smak som sagt och inget ont mot dom som gillar Doria.

  2. Om jag skulle tvingas välja så skulle inte jag ta Doria, jag är inte förtjust i slipat glas i allmänhet, men den har ändå nåt visst. Skålen är dock mycket finare i verkligheten än på bilden från Form, inte heller fotona gör den inte riktigt rättvisa…

    Jag gillar dock Percys formspråk, vilket den ju följer väl, med linjer och ränder i relief, det var därför som den fick följa med hem!

  3. Ja, det är ju med i nästa inlägg om du kollar 😉

    Det är ett okänt tyg, men ett härligt mönster, märkt 100% Acryl…

Skriv gärna en rad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.