En riktig fyndlördag!

Jag läste i tidningen att Lions skulle ha loppis i Bäsna igår, så jag ställde klockan och drog iväg mot Borlänge tillsammans med dottern som ville följa med. Första stopp var Fyndservice där det inte stod lika mycket folk som vanligt utanför, men det gjorde ju inte mig ledsen direkt, desto fler fynd till mig!

Jag tog en lov runt och kom ut med detta!


Två gigantiska Fugor, de största modellerna, 120 kr för båda 🙂


En snygg Reffla av Percy för en tjuga…


Ett blått blomglas som jag måste forska lite runt, men jag har sett det nånstans tidigare… Edit: Detta blomglas kommer från Sandviks glasbruk och är formgivet av Edvin Öhrström! Tack för hjälpen alla ni som bidragit!


En tillbringare från Gustavsberg för en tjuga.

Det var såklart lång kö i Bäsna utanför gamla Konsumbutiken, vi kom lite sent eftersom att vi var tvungna att åka förbi en affär på vägen, vilket placerade oss en bit bak i kön. Jag hittade en del kul ändå, spana in bilderna nedan!


Ett glas från Åseda, en del av er känner igen det från en diskussion i FB-gruppen Åseda-glas…


Två te-assietter till Astra-servisen…tror det börjar räcka nu med dessa jag räknade till 21 st i skåpet igår kväll!


En stor Bohus-skål av Stig Lindberg, från Gustavsberg med andra ord.


Original-etiketten från försäljningen sitter kvar under, ser ut som den kostade 5 kr. Den är nog inte använd så mycket…

Dottern och jag spanade in detta tidningsställ i String som vi tänkte hon kunde ha sina Kalle Anka-tidningar i. Snyggt tycker jag!

Till sist hittade vi denna hatthylla från Habo, för den som drar sig till minnes så hittade jag en likadan för något år sen på Erikshjälpen i Gävle. Eller det var vad jag trodde i alla fall, tills jag ställde dem bredvid varandra, då insåg jag att den nya faktiskt var mindre än den jag tidigare köpt!Ps. Jag ser nu att jag glömde bästa fyndet, hur man nu kan göra det, men då blir det ett eget inlägg med det då!

7 svar på ”En riktig fyndlördag!

  1. Gila: Visst är dom, men jag tror inte vi ska använda någon av dem, är du sugen..? Jag ska nog ner till Kista-mässan i slutet av nästa månad då kan jag ta med den 🙂

    Lybtar: Refflan är av den lila varianten men viss opacitet, riktigt snygg! Jag samlar också på de här, liksom en hel del annat av Percys alster för Gullaskruf, men stöter sällan på dem till vettiga priser, har denna och en mjölkfärgad enklare variant.

  2. Blomglaset var spännande. Känns som 1963. Pastellakannorna ser man bara gula. Det bör ju finnas blå och gröna också – har du sett sådana?

  3. Bra inköp allesammans men jag föll för den blåa blomglaset.Väntar med spänning på vad det bästa fyndetska vara.

Skriv gärna en rad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.