Antikmässan – inredning

Efter ett två-dagars besök på Antikmässan i Älvsjö och en eftermiddag på Melodifestival i Leksand så är man ju lagom mör så här på lördagskvällen, men det vore det väl attan om jag inte skulle kunna få till ett inlägg för er som inte var där, ja kanske även ny annan vinkel för er som var där med förstås 🙂

Jag har ju mycket att visa, men vi kan väl börja med lite sköna och snygga inredningar!


Härlig lampa! Funkar nog inte i så många vardagsrum 🙂


Tyget i bakgrunden var fint, så kan man ju göra, klä väggarna lite!


Mysigt och personligt


Modernt och stilrent


Klassiskt men lite trist


Härlig stil!


Jag undrar hur många i mitt sällskap som ville åka hem med denna sagolika matgrupp 🙂


Jag har ju såna här ”Kandidaten” från OPE, så jag stod och diskuterade renovering med två karlar, varav den ena skulle renovera sina. Insåg att mina ryggdynor, som är renoverade, egentligen skulle ha en slags hård kant runtom som nu saknas, men det måste gå att leta reda på info om vad detta är och hur man kan fixa det vid en omklädning.

Next: Saker och ting…

4 svar på ”Antikmässan – inredning

  1. Fina bilder. Jag hann tyvärr inte i tid för träffen, var på en kollegas begravning. Lät så himla trevligt! Vi hann gå några timmar i alla fall, gjorde inga fynd denna gången, men tittade desto mer. På femte våningen hade de en jättefin Schäffenacker men priset 1600 avskräckte…hoppas vi ses framöver.

  2. Tack för senast Benny, det var så trevligt alltihopa. Jag är så glad för tygerna. Hoppas att hemresan inte var för jobbig.

  3. Kul uppdelning av inläggen – och roligt att vi fotat så olika saker! På en så stor mässa så missar man alltid en del hur noga man än tycker att man tittar. Så fast jag var där tycker jag att det är lika kul att spana in alla er andras inlägg. 🙂

Skriv gärna en rad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.