Arabia 50-talsservis


Denna fina servis hittade jag häromdagen tillsammans med en del andra grejer! En kul grej i sammanhanget är att den är otroligt lik Rörstrands Kolorita som jag har i grönt, gult och ljusblått. Jag hittade ett större fat märkt Arabia för flera år sen som måste höra till samma servis, en tefat då. Redan då såg jag likheten, men att koppen också skulle vara så lik är förvånande! Det var 6 fat och assietter men bara en enda kopp, lite synd såklart, hade kunnat tänka mig några till…

Det vore kul att få veta mer om servisen, vem som formgivit, kanske finns det någon därute som vet? Givetvis nappar jag också om någon kan erbjuda fler koppar 🙂

Ett svar på ”Arabia 50-talsservis

Skriv gärna en rad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.