Årets loppisrunda deluxe – första dagen!

Årets race med retrobloggare gick genom Gästrikland genom Dalarna, Hälsningland och Medelpad, från Gävle till Sundsvall! Vi började torsdag morgon och avrundade på lördag eftermiddag uppe i Sundsvall efter en synnerligen trevlig resa!

Första stopp var Myrorna, men som vanligt är det tunnsått med fynd där numera…i alla fall för min del! Erikshjälpen öppnade vid 12, så under tiden besökte vi Röda korset på Brynäs där man för det mest brukar kunna hitta nån liten grej, men icke!

Vi hade gott om tid när vi kom till Erikshjälpen, först av alla i kön. Inte för att det spelade nån större roll, inte heller där blv det några fynd, priserna har rusat i taket där senaste året sen jag slutade jobba i Gävle, man kan nästa uttrycka det som att man funderar på om personalen fått storhetsvansinne,,, 🙂 I alla fall kom jag ut med några grejer, inga större fynd. Det var dock rätt kurs på Singoallabesticken, 25 kr för 6 st stora skedar!

Efter några fler besök på Gävles loppisar och second hand drog vi vidare till Sandviken för besök på PMU, Ånyo och diverse andra ställen. Dagen fortsatte i samma takt utan större fynd för min del, men som vanligt var det fantastiskt kul att återse sina forna jaktmarker tillsammans med sina bloggarvänner!


Jag köpte denna danska ljusstaken med originallåda just för lådans skull!

På vägen vidare mot Dalarna körde vi via Järbo och Storvik, ett givet mål är ju alltid Auktionshallen som ligger i den förstnämnda, både pga att man ofta hittar fina saker, men också för att innehavaren är jättetrevlig! Jag hittade lite småsaker där också, en fin orange ISI som tyvärr hade en stor nagg, så den blev kvar…

På vägen hem körde vi här och där för att kolla om några fler ställen var öppna, till slut hittade vi en skylt utanför Storvik med en öppen loppis som vi besökte. Paret som bodde på gården var jättetrevliga, vi blev tom bjudna på kaffe innan vi drog vidare 🙂

6 svar på ”Årets loppisrunda deluxe – första dagen!

  1. Stötte på några av dina resenärer i Täby idag och dom berättade lite om resan och riktigt glad blev jag när jag hörde att Linda hade fått med sig vinglas till mig. Vilken timing, tusen tack.

  2. En plats som verkar väldigt bekant i slutet av resan….kul med ett sånt gäng som ramlade in, och som var lite….kaffesugna….det var en fin stund i solskenet!

Skriv gärna en rad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.