Uppdaterade taggar och kategorier i bloggen

Efter att själv ha konstaterat att det varit svårt att söka efter vissa saker i bloggen sedan plattformsbytet så har jag nu haft en genomgång av kategorier och taggar i bloggen för att göra den möjlig att hitta i. Ett tidskrävande jobb, som egentligen inte är färdigt, men nu ser det betydligt bättre ut än det gjorde för en vecka sen i alla fall, så ni får testa lite och komma med kommentarer om det är något ni inte hittar.

Jag kommer att fortsätta fixa med detta framöver, leta fel och konstiga referenser, så det kommer att bli en successiv förbättring, men det stora jobbet är i alla fall gjort!

Utöver detta har jag nu fixat så att mitt bildflöde på Instagram (som jag precis börjat använda) visas i högerspalten i bloggen, så det vore kul om ni ville kika in emellanåt, i alla fall om ni vill ha lite ögonblicksbilder mellan inläggen i bloggen 😉

Skriv gärna en rad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.