Antikmässan, årets inköp!

Redan första halvtimmen på torsdagen lyckades jag göra ett fynd, denna fina Upsala-Ekebyskål ur serien Kokos av Hjördis Oldfors gav jag drygt 200 kr för, vilket är väldigt billigt med tanke på att dessa blivit väldigt populära på sistone!

Kokos

Jag gick sedan nästan hela dagen innan jag hittade denna fina Entré-skål av Carl Harry Stålhane. Jag börjar ha en hel i servisen nu, men saknar också ganska mycket. Jag har inga ambitioner att det ska bli någon komplett servis utan jag köper och byter till dess jag är nöjd med de delar jag har. Ännu saknas lite, men jag kommer att byta en av de turkosa/ljusblå jag har mot en likadan limegrön, då har jag i alla fall 4 olika färger i denna modellen vilket är kul! Priset var också helt okej, 140 kr, billigt för att vara mässa!

Entré

Lite senare kollade jag för andra gången i en monter och hittade då denna snygga kökshandduk, Pinnebär av Marianne Nilsson för Linnelinjen, Almedahls. 80 kr känns helt okej, såna handdukar i originaltryckning brukar ofta kosta det dubbla!

Pinnebär

Under fredagen blev det väldigt lite tid till att kika i montrarna, bloggträff och en massa andra möten och mingel under dagen gjorde att jag inte fokuserade på just det. Trots detta hittade jag faktiskt en pryl som jag köpte, en mycket ovanlig gul Reffla-skål av Arthur Percy för Gullaskruf. 140 kr gav jag, vilket kan anses som bra pris för en så ovanlig grej. Har endast sett gula assietter vid ett tillfälle tidigare!

Reffla gul

Jag gjorde även andra köp och byten under resan, men mer om det senare!

9 svar på ”Antikmässan, årets inköp!

    • Jepp, det var fina saker, kul också med framför allt den mycket ovanliga gula refflan.

      Jag glömde ta med dina fat såklart, men lämnade lite andra grejer som vi pratade om tidigare. Vi tar faten vid tillfälle! tack förresten för de röda, nu har jag plötsligt ganska många, det är ju kul!

Skriv gärna en rad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.