Hur ska man nu följa alla bloggar?

Jag fick ett besked från Google häromdagen, de kommer inom kort stänga ner sin Google Reader, det program som jag använt för att följa bloggar. Väldigt synd tycker jag, nu får man leta efter en annan lösning. Det finns väl flera antar jag, jag använde förut Bloglovin, men var inte riktigt nöjd, den möjligheten finns i alla fall om man vill följa Porslinsbloggen. För att inte krångla till det så har jag nu tagit bort knappen till att följa den gamla Porslinsbloggen som ligger på Blogspot-plattformen, jag gör ju inga uppdateringar där numera. Nu hittar ni bara en knapp till höger i sidofältet, så ni som följt den gamla bloggen får helt enkelt klicka på knappen och så är ni igång!

bloglovin

Utöver denna möjlighet så kan ni ju följa bloggen via mejl eller via Facebook!

Jag vill också tacka alla er som följer och läser min blogg, häromdagen slog bloggen alla tidigare rekord, över 1000 unika träffar under en dag! Som om inte det vore nog så har bloggen numera 400 som gillar den på Facebook, helt fantastiskt!

ballonger

Tusen tack alla mina vänner och alla läsare!

6 svar på ”Hur ska man nu följa alla bloggar?

  1. Grattis 🙂 Jag passerade själv nyss 60 000 besök totalt och tyckte det var jäkla bra för en blogg som varken heter något med loppis, Retro eller poslin!!!
    Många av mina besök kommer via din blogg så tack för det 😀

  2. Jag anvander google.com/ig for att folja alla bloggar. Klicka pa ikonen Add gadgets och klistra in URL:en pa den blogg du vill folja. Upprepa for varje blogg du vill ha med. Du kommer nu kunna se de tre senaste inlaggen per blogg listade pa en och samma sida i tre kolumner. Du kan aven flytta runt pa bloggsektionerna, sa om det ar en blogg som du foljer mer nitiskt, sa kan du placera den overst sa den kommer upp pa toppen av /ig-sidan nar sidan oppnas.

    Tack for en jattetrevlig och larorik blogg!
    Lena

Skriv gärna en rad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.