Udda samlingar – finska karamellburkar i plåt

Femtiotalsjakten utmanar oss att visa burkar som vi samlat på oss. Jag funderade ett tag, tänkte rota fram alla jag hittade,  men efter att ha hittat fyra stycken karamellburkar med finskt godis insåg jag vad som skulle bli min variant av utmaningen 🙂

image

image

image

image

image

Fler bloggare som är med i utmaningen:
Femtiotalsjakten
Frøken Toft
Leta Retro
Tant Emmas Bravader
S:t Olofs blogg
Tanten på auktion
Saax
Loppisentusiasten
50 år för sent

7 svar på ”Udda samlingar – finska karamellburkar i plåt

  1. Åh, såna där ananaskarameller köpte alltid min morfar på finlandsfärjans taxfree. Jag har kvar en av burkarna, använder den som nålask. Har även en sån där gul lakritsburk full med penslar ute i uthuset – inte i lika bra skick som din… 🙂

    • Jag har samma minnen, både mormor och farföräldrarna, och föräldrarna köpte dem. Det var ju på den tiden man kunde åka Finlandsfärja även från Umeå till Waasa, gjorde det många gånger som liten 🙂

  2. Pingback: Bloggutmaning: Plåtburkar | Fina fyndet

Skriv gärna en rad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.