En samling små tyska vaser

En samling av små tyska vaser  från bl.a. Strehla som jag samlat ihop senaste månaderna! Flera av dem kommer att byta ägare, de är bortlovade, men jag ville ändå fota dem i grupp, tycker de gör sig bäst så!

Instagram filter used: Valencia

View in Instagram ⇒

Den lilla vasen till höger med rosa inslag heter Paris!

Bay Keramik, dekoren Paris ritades 1960 av Bodo Mans

(Beskrivs i boken Fat Lava, West German Ceramics 0f the 1960 & 70s av Mark Hill, s 10.)

Inspirerad av Pablo Picasso och Pieter Mondriaans stilar

Källa

8 svar på ”En samling små tyska vaser

  1. Jag skulle tippa på att tyska vaser snart kommer öka något så ofantligt i popularitet inom kort. Har redan två kompisar som övergått från dyra svenska prylar till billigare tyska vaser, som är lite fulsnygga sådär. Sjukt snygga när man har många!

  2. Kul att du öppnade mina ögon för tysk keramik som jag hittills betraktad som ”hässlich” 🙂 Har en stor golvvas på vinden som jag länge tänkt slänga, ja inte vinden naturligtvis utan vasen ha, ha! Tror den får ligga till sig ett tag till…Kul blogg du har hälsar Agneta

Skriv gärna en rad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.