Bazaren – ny marknad för retroprylar!

I Borlänge har det öppnat ett nytt koncept, en marknad med ambitionen att sälja fina retroprylar till okej priser, billigare än antikaffärerna, men lite högre priser än på loppis, i en miljö som är inspirerad av retro, med möbler och annat från tiden! Tanken är att försöka få dit säljare som har lite finare retroprylar, ett helhetskoncept för den som är intresserad av den inredningstilen som ju blivit ganska populär de senaste åren! Om det går som planerat så ska man kunna köpa sig ett inredningskoncept, eller om man hellre vill en pryl eller två att piffa hemmet med. Mycket återstår ju förstås, stället har knappt blivit varmt i kläderna ännu, men jag tror det kan bli riktigt bra på sikt! Givetvis kräver det en rejäl insats både från ägarna och personalen, och så måste man ju hitta säljare som har rätt sorts prylar som många vill ha!

Jag har bestämt mig ännu en gång för att rensa, så jag har hyrt in mig för ett tag framöver. Jag har hur mycket grejer som helst och nu måste det minska rejält om jag inte ska svämma över. Jag rensar och rensar, men det tycks aldrig ta slut…kanske för att jag inte slutar att gå på loppis, men jag har i alla fall börjat att minska på köpandet av grejer som jag egentligen inte samlar på bara för att det är fynd 🙂

Nåja, så här ser det ut i min lilla hörna för tillfället, jag har varit där med några lådor prylar, men kommer att fylla på alltefter jag hinner plocka ihop mer. För som sagt, det lär inte sina än på väldigt länge 😉

Bazaren1

Bazaren2

Bazaren3

Bazaren4

Bazaren har öppet alla dagar, så du kan gå dit närhelst du har tid och spana lite bland hyllorna och kanske hitta precis rätt grej som du letar efter! Du hittar dit genom att åka till Åselby centrum, adressen är Gamla landsvägen 6!

9 svar på ”Bazaren – ny marknad för retroprylar!

  1. Åh, är den fina Cathrineholm Lotuskarotten din?? <3 För rimligt pris hade jag åkt direkt o hängt på låset, om jag inte hade haft sjuka barn. :-/

    • Ja den är min, ställde dit den igår. Tanken är att jag ska kunna sälja till lite bättre priser för mig, inte direkt loppispriser, att konceptet med fina prylar i fin inredning ska locka folk dit. Det är under uppbyggnad, men vi är några som har lite fina saker faktiskt, och jag ska som sagt rensa under de kommande månaderna, förhoppningsvis ska jag bli av med en del!

  2. Jag hittade nyligen en sån där vad av Mari Simmulson (den lite rundare, näst högsta) i mörkblått. Jag har inte hittat så mycket info om den. Om någon är intresserad byter jag gärna bort den.

Skriv gärna en rad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.