Neon – eldskrift i natten!

För någon vecka sen så var jag med dottern på akuten efter en tåskada. Medan vi väntade på röntgen satt jag och kollade böcker som stod i ett ställ i väntrummet, där hittade jag denna fantastiska bok om neonskyltarnas historia!  Jag kände direkt att det var en bok jag ville ha, så jag kollade Bokbörsen på nätet och hittade den. Slog till direkt givetvis  och häromdagen kom den med posten! Hurra!

2 svar på ”Neon – eldskrift i natten!

 1. Hej!
  Jättefina saker du har. Själv är jag mycket förtjust i Inger Persson och Aldo Londi och den turkosa färgen i deras alster.
  Mvh
  Ingrid

 2. Hej igen!
  Missade nog rätt rubrik för mitt inlägg, men har ingen stor vana vid detta sätt att kommunicera på. Ville bara att du skall veta att dina saker är jättefina. Vissa saker får man leta länge och väl efter, men ibland har man tur och finner det man söker.
  Ha det så bra!
  Ingrid

Skriv gärna en rad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.